Grand Groth

Fra AugaWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Da Richard Swallow og Hector Fren først kontaktede Ormalion angående bogen, fortalte han følgende:

The Grand Groth er blot én af De store bøger og er således i familie med bøger som The Grim Grimoire og Necronomicon. De er alle klassiske værker og omgærdet med en mængde rygter, sagn og legender.

Det er gamle hemmelige magiske skrifter som kan give en stor magt, men som også indeholder store farer og typisk vil have store ofre forbundet med anvendelse. The Grand Groth er et af de mere obskure værker som mere beskriver avancerede magiske ritualer, hvor de øvrige værker mere forbindes til nekromantikere og underguder.

Bogens sidst kendte lokation var det gamle bibliotek Nurvidok som blev begravet for mere end 5000 år siden. En af teorierne om bibliotekets ulykke peger på anvendelse af The Grand Groths ritualer.


I bogen Thangrims saga on the great works, skrevet i fordums tid af en Elver, står der følgende:

"Den største af de samlede værker om fremkaldelse af dæmoner the Grand Groth giver læseren og den stærke troldmand enorme kræfter. Den er nok den mest komplette af Lalmirs bøger og teksten stammer fra før menneskes ankomst til Gengaril. Den beskriver blandt andet Nandils eksperimenter og fremkomsten af Horitalmo.

Bogen forsvandt på samme tid som Linglots foræderi, men dukkede senere op i Nurvidok.


Profeten Relda har sagt følgende:

"Lad Lemi komme med torden og lynild og the Grand Groth skal rejse vores hær og bekæmpe de vantros hære."