Richard Swallow

Fra AugaWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Richard Swallow IX, søn af Richard Swallow XIII og Breedlove. Richard XIII døde i kamp som ridder. Gift med Lovejoy, de har børnene Richard X og Honey. Bosat i Southport.

Familiens våbenmærke er en svale (europæisk).

Richard er en ambitiøs mand. Siden han var 20 har Richard forfulgt slægtens evige ambitioner om at tjene riget Gengaril. Richards mål i livet kan koges ned til: 1) Blive ridder og leve op til slægten 2) Tage sig af familien hvilket vil sige at opdrage Richard X til at blive som ham selv og gøre Lovejoy lykkelig 3) Tjene riget

Det er isæt Richards far der formede ham. Richard VIII opnåede selv at blive ridder og døde heroisk i kamp for riget da Dickie var lille. Derfor blev lille Dickie opdraget hos Sudri i Kingstown, faderens kampfælle igennem mange år.

Men kan roligt sige at Dick's start på den store kvest var hård. Allerede et år efter at Dick var draget ud på kvesten ifølge med Sudris søn Nordri, Dick's barndomsven, og Dick's fætter Hector var både Nordri og Hector døde. Men Dick fortsatte ufortrødent. Trods tabet og savnet af familien i Southport må kvesten aldrig opgives.

Det store gennembrud! Endelig, efter at have renset Gengaril for spøgelser, røvere, banditter, umber hulks, smuglere og kidnappere blev Richards bedrifter noteret af grev Banloft. Richard fik titel af Lord Swollow af Fort Swollow. Nu skal der bygges nyt og familien skal flytte.

Fort Swallow (planlagt): Fort Swallow er et nyt herredømme i Gengaril. Herredet er landbrugsproducerende og fortet fungerer som centrum og handelsstation for området. Slægten Swallow regerer over stedet, hvor Lord og Lady Swallow står i spidsen for styringen.

Selve fortet er en kvadratisk palisadekonstruktion, med et tårn i hvert hjørne samt et indgangsparti vendt mod syd, hvor også det femte tårn er placeret. I toppen af hvert tårn vejer slægten Swallows våbentegn stolt: En flyvende svale (europæisk). Inden for volden befinder sig herredets administration, Lordens personlige villa (af sten), vagten samt andre funktioner. Herredets ca. 300 beboere er hovedsageligt bønder der bor på gårde spredt om i hele herredet. I tilknytning til Fortet ligger der en lille landsby, der lever af håndværk og (ført og fremmest) af handel.

Ganske kort fra fortet findes også en lille helligsted (i sten) til Rhea, der er herredes beskytterinde. Tinghandlinger foregår altid ved dette helligsted.

Fort Swallow ligger syd for bondegården Caer Cannyr, hvor Baron Lothariak residerer.


Mulig plan for befolkning af herredet. Eftersom Fort Swallow er ubebygget land, har Greven givet tilladelse til at tiltrække 300 beboere til området, og til støtte af etableringen er givet 10.000 gp. Guldet vil gå til etablering af fort, vagt og administration. Angående befolkning af området ønskes det at tiltrække bøder og deres familier ud fra føgende model: Jorden i området udloddes og kan herefter udlejes til en fast pris til jordbrug. Fortjenesten af jordbruget er naturligvis skattepligtig. For at tiltrække de rigtige typer kan følgende etableringsordning måske bruges: Alle familier der lejer sig ind på et lod og etablerer et jordbrug, vil være fritaget fra skat (ikke leje af jord) i to år. Dertil vil der i Lord Swallows og hellige Rhea's navn gives fem sølvstykker til forældrene af hvert levendefødt barn i samme periode. En lejeaftale kan opsiges uden varsel af Lord Swollow til hver en tid. På sigt kan det overvejes om bønderne kan købe jorden til husmandsbrug.

Angående tjeneste for riget: Der bør indgå en klausul i lejekontrakterne omkring tjeneste i forbindelse med sikring af herredets og kongerigets sikkerhed. Herunder bør der tages højede for mulige og nødvendige ekspansionsmuligheder mod vest - for rigets skyld.