Maria

Fra AugaWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Maria

Maria Spel.png

Født: 3/4 år 6 I23.
Udseende kan varier da hun ynder at skifte hårfarve, frisure etc. ofte.
Maria møder de fleste udfordringer og nyheder med entusiasme og er sjældet uvenner med nogen.De få gange hvor hun mister besindelsen er ofte i forbindelse med at hendes ære eller evner bliver fornærmet.
Maria foretrækker at være i baggrunden, og vil helst være fri for at træde i direkte lederrolle. Hun vil hvis det er nødvendigt udfylde eventuelle beslutnings- eller magtvakum for at løse en opgave eller bevare harmonien i en gruppe.
Hun fremtræder ofte uskyldig og naiv i forhold til verden, og det virker derfor ofte overaskende når hun en gang imellem viser sit fulde intellekt og temperament.
De fleste i finere eller intellektuelle kredse i Kingstown er dog bekendt med hende, og har på nuværende tidspunkt lært ikke at undervurdere hende.

Politisk

Maria er kendt ved hoffet som loyal støtte af Ironmace. Det er kendt at hun har påtaget sig opgaver for kongen typisk igennem Quertor, men den præcise karakter af disse opgaver er ikke kendt.

Venner og familie

Maria er forældreløs, og der vides ikke meget om hendes familie som hun grundet en traumatisk kidnapning som otte årig ikke kan huske.
Hun er vokset op i Kingstown som lærling for Quertor, og er idag gennerelt vellidt af alle og eftertragtet af det modsatte køn.

Hun ses ofte sammen med Ilyme,og er kendt for at tilbringe tid med prinsessen, men andre nære venskaber er der ikke kendskab til.

Master Lion Mage

På trods af sin unge alder, er Maria anerkendt i "troldmands samfundet" i Gengaril. Hun har flere gange vist at hun igennem talent, hårdt arbejde og de rigtige forbindelse forstår at løse selv komplicerede opgaver. Politisk har hun befundet sig som en "fisk i vandet" i troldmændenes gilde. Hun har flere gange siddet på mindre tillidsposter bl.a. som sekretær for Arch Mage Delagaro i 6 måneder, men er aldrig kommet direkte i rampelyset selv. Om dette skyldes hendes unges alder, manglende ambitioner eller udefra kommende modstand vides ikke.

Marias karriere som magiker startede som 9 årig, da hun som forældreløs blevet taget som lærling af Quertor der ved et tilfælde mødte hende på et hjem for forældreløse. Ifølge forstanderinden på hjemmet var hun sluppet fri fra en gruppe lovløse ved at charmere banditternes troldmand til at lade hende se hans magiske stav. Med staven i hånden fik hun fingre i hans wand og Magic Missiles og gjorde derefter kort process af troldmanden med følge.

I sit 16. leveår opnåede Maria annerkendelse som Master Mage. Hun præsenterede i Magiens tårn den nye 3. level spell Charm group. Spell'en fungerer som den kendte Charm Person, men påvirker op til 4 personer på samme tid.

Udover sit arbejde med forskning i nye spells, er Maria kendt for sin forskning i både teroretisk magi og magiske væsner.

Fra Marias personlige dagbog

Forvist fra Gengarill

Skibet vi skulle sejle med hed Estrallon. Det var ifølge kongens rådgiver et meget avanceret skib, der var særligt egnet til lange rejser.
Vi blev syd for Minos angrebet af en Såkaldt Aboleth

Vores bortvisning fra Gengaril var en ydmygende affære, og selv om vi rejste fulgt af de bedste ønsker fra Kongen og hoffet, var det helt tydeligt at vi trods vores tidligere tjenester for kronen ikke længere var ønsket på nogen måde.Beskeden var kort og ret præcist at vi ikke under nogen omstændigheder må vende tilbage. Vi skulle rejse så snart som muligt med skibet Estrallon

For at blive introducerede til skibet og dets kaptajn blev vi inviteret på middag ca. en uge før afrejse. Vi blev fulgt til sbiet af en større palads vagt og modtaget af en sømand der havde den frækhed at tiltale os som hans underlegne og sammenligne os med gement gods der skulle fragtes. Jeg må desværre tilstå at jeg mistede besindelsen med denne ubehøvlede sømand, og at mit forhold til kaptajen og besætning blev højst negativt præget deraf. Det er noget jeg må arbejde på at gøre bedre.

Noter

Vi tog afsted en tidelig morgen med skibet Estrallon.Vi fik besked på at sejle til landet ved kanten af havet - jeg kan ikke lade være med at overveje om det land findes, eller om vi blot er blevet dømt til at sejle langt væk og forsvinde i stilhed.
På skibet blev vi modtaget af en flok ubehøvlede sejlere, og en kaptajn der i bedste fald måtte betragtes som en jovial og inkompetent nar.
På trods af Kongens fine løfter viste det sig snart at vi ikke var passagerer på et fint chartret skib, men blot tilfældig last der skulle skippes væk så hurtigt som muligt.
Kaptajnen havde uden at informerer kronen aftalt at tage fem mystiske og kutteklædte personer med. De tilbragte den første del af rejsen låst inde i deres kahyt i stævnen af skibet.
Det viste sig hurtigt at der var noget helt galt på rejsen. Først blev en stor del af sømændene syge , og selv om vores præster kunne holde sygdommen i ave i et stykke tid var det en meget aggresiv sygdom der hørte medførte store åbne sår, og (antager vi) hurtig død.
Det viste sig at vi på skibet havde den sagn omspundne Unr of Histalon. Urnen stammer fra en at fordums konger der havde en rådgiver der besluttede sig til at slå Konge Familien ihjel.
Histalon var meget kompetent til at fremmane dæmoner, og lagde store dele af sin egne byer lagt øde når har mistede kontrollen. Han fik en Tanari spærret inde i urnen, og ende med selv at blive suget ind i urnen.
Urnen lagde igennem historien flere kongeriger øde.

 • Vi blev lokket på grund.
 • Hul i skroget mending
 • Styrmand gik amok
 • Væsner i vandet - mystisk sygdom
 • De 5 ridere og drengen kom i land
 • Minotaure forfulgte os.
 • Ankomst til Nikolas hjem-ø

Øen Pojiji i Azkan Dimitz

Sammen med Ileane og min nye veninde Sally tog vi med det samme en kort tur ind til stranden, hvor Ileane (som sædvanwligt) insisterede på at velsige stranden, øen og beboerne i Athenes navn.
Kort over Pojiji
Kort over Azkan Dimits

Endelig fandt vi land igen og selv om jeg nu kommer bedre ud af det med kaptajnen og mandskabet, glædede jeg mig meget til at få fast grund under fødderne efter de mange uger til søs på skibet.

Jeg må dog sige at tiden er gået rimeligt nemt. Dels er har jeg lært mine nye følgesvende endnu bedre at kende, og dels har jeg fået arbejdet lidt videre på en nye formular.

Kaptajnen besluttede sig for at lægge til ved en lille naturlig havn, og vi to i land i skibets storbåd.

Necalli fortalte på vej til stranden at ø-riget Azkan Dimitz består af ca. 20 øer, hvor Pojiji er den mindste af øerne. Det lokale talte et sprog vi ikke ummidelbart kunne forstå. Nicalli virkede bekymret over modtagelsen, som han kaldte for unormal.

Vi blev angrebet af lokale vagter. Der var seks vagter og en leder. Vi gjorde kort process af dem med en blanding af magi og sværd. Jeg fortryllede en af de fjendlige krigere(Sally gjorde det noget sværere ved i fuld offentlighed at halshugge hans fem kollegaer.), Maal. Han skulle fungere som guide. Jeg fik en del information ud af ham, før Sally centrerede en fireball på ham, da han forsøgte at flygte.

Mall fortalte om den onde krigsherre Messi der bestemmer her på øen, og han hjalp med at tegne et kort. Det er tilsyneladende slangetilbedere der har taget magten over de tyve øer. De lokale tilbeder Seth, og dyrker menneske ofring. Den onde leder her på øen hedde Mezzi, og han har ca. 40 vagter. Vi nåede til konklusionen at det var vores pligt at befri folkene på øen for Mezzis herredømme.

For at få yderligere information sendte vi Sally, Asunari og Rowan på spejder mission.

udforskning af øen

Modtaget af soldater.

Kamp - Eliane flame colum

Kamp mod lokal høvding

Finder ridder i kæder Mørke skikkelser i hvide kraniemaskerne. Bevidsthed omtådet. Kontrol med magiske energier kan ikke caste spells. Større havn. Vi bliver båret på bårre. Inderdørs kraftig lys Magi væk

Kamp mod præster og beholder.

Søster slap fri.

Præst fortalte.

Septar kommer fra koloni fra et andet plan. Kendskab til urgamle ritualer der kan overføre magiske kræfter til sig selv som beholder.

En del kræfter brugt til at holde portal åben til det etherale plan for at skab en bro til sit eget plan.

Septar har fortalt at det var dem der i i urgamle dage grundlagde disse pyramider med teknikker det ikke har været muligt at genskabe.

Hologrammer i rummet er instruktioner til at bygge bro-shrines. Der gør man kan rejse imellem planer.

Septar er nu død.

Konkylie lyser. Besked om skib er på vej.

Fest prægtig ceromoni med hædersbevisning.

Vi fik den mest østlige ø i riget. Lady Anabell fik titlen Høvding. Vaspanier il Holmisas . Heltenes ø. Vi er kendt Askans øerernes solbørn

Waspanir

Sally og jeg udrustede et Fyrtårn på Waspanir som hovedkvarter og laboratorie.

Kom til Waspanir.

blev modtaget af de 7s råd hvor Anabell skal være medlem.

Fik stillet et hus til rådighed.

Besejrede en dragkult.

Seglet og Viften

Farunorsk - Coat of Arms. Oriaz - Coat of Arms. Swanblade - Coat of Arms. Rinkamp - Coat of Arms. Corwald - Coat of Arms. Rosepearl - Coat of Arms. Grimword - Coat of Arms.


140202 Seglet og Viften - Politik.jpg

Aftalen

Kort over viften.
Kort over området Tandhor vi fik land

Vi modtager en æresbevisning i form af riddertitler.

Der dannes en ny ridderorden med hovedsæde i fyrstedømme Zod under fyrst Faronosk.

Vi modtager alle rang som lavaddel i en ny ridderorden med blodsridder titel (Kar). Titlen er arvelig.

Der følger et mindre men bebygget landområde med til ridderordnen hvor en af os skal fungere som lord. Landområddet ligger under Baron Rosepearls domæne og grænser op til Baldron. Der gives 25.000 gp. til at bygge området op, og 3 måneders financiering (af maks 5.000 gp).

Lord'en skal sværge loyalitet.

Det er vigtigt at kongen ikke indrages for meget direkte, og derfor vil vi som udgangspunkt være under et af fyrstedømmerne.

Der bliver ingen sær behandling af os troldmænd. Vi skal selv klare det ved fortræd for Sepition.

Ankomst

Vi ankom til Zod, hvor Fyrst Farinosk bød os velkommen og slog os til riddere. Fyrsten bad os bringe en besked til Baron Pearlrose og eventuelt sende information om situationen tilbage.

Passet "Traitors track" var blevet lukket, og Baron Pearlrose der normalt var både tro og effektiv havde ikke rigtig svaret på henvendelse om situationen.

Da vi kom frem blev vi mødt af Baronens hustru Yvette der fortalte at hun nu stod for de daglige affære da baronen var blevet syg. Vi undersøgte baronen og kunne konstatere at han var blevet forgiftet. Sally identificerede giften som "Gillians fever". Giften udvindes af blomster der findes i bjergrige.

Jeg mødte baronessen privat om aften, og vandt hendes tillid.

Baronessen historie

Baronen fik besked fra Corval om at Corwald ikke længere kunne sikre Traitors track. Selv om Baron Rosepearl ikke mente det var en god idé sendte de sønnen Rolf afsted til Corwald for at undersøge sagen.

Både sønnen og hans fætter Kevin blev kidnappet af Grev Swanblade og da Baron Rosepearls hørte om det, besluttede han at sende tropper til passet - selv om det kunne betyde drengenes død.

Yvette forgiftede i desperation sin mand med en gift hun havde købt af Gamle Caro i byen for at hold ham passiv. Efter at manden have været i denne tilstand i en periode ankom vi.

Samtidig med vores ankomst modtog Yvette besked fra sin bror, om at han havde samlet hæren og ville drage mod Swanblade.

Redningen

Vi kurerede baron Pearlrose og fik Baron Corwald til at vente med at angribe.

Corwald kunne fortælle at Grev Swanrose var draget afsted med sin hær, og vi trængte ind i Swanblade keep og fandt de to drenge som vi bragte ud i sikkerhed.

Sally og Asunari trængte derefter selv ind i borgen igen.

Vi befriede de to drenge fra Swanblades keep.

Corwald har intentioner

Traitors pass

Ved Traitors pass mødte vi Baron Rosepearl og kune observere at hans tropper var på plads i passet.

Asunari og Sally dukkede senere op og kunne berette at de havde fundet et kort på Grev Swanblades borg der viste at han havde planer om en invasion Zod.

Asunari fortæller desuden at han har stjålet en del af Grevinde Swanblades kronjuveler.


Vi besluttede at drage tilbage til Grev Swanblade og levere juvelerne tilbage. Inden vi drog afsted fortæller Sally om Swanblades krigsplaner til Marshall Bendric og Baron Rosepearl.

Asunari fik afleveret juvelerne, men Grev Swanblade var fuldt ud over hvem og hvordan juvelerne var blevet hugget. Vi blev desuden spottet imens vi var Ethereal af en højt level præst.

Forrædere i Kandor

Sammen med Marshal Bendric blev vi sendt til Kandor for at hjælpe Baron Gustaf med at identificere de forædere der havde udleveret hemmelige planer om Baronens borg til Grev Swanblade. Der var enighed om at foræderen skulle findes blandt Baronens råd.

Vi lagde en plan om servere forskellig falsk information til de fire rådsmedlemmer.

Sally følte imellemtiden at hun havde fået al den information ud af lejesoldaterne som var muligt, og besluttede sig for at slutte sig til resten af gruppen på slottet. Da hun ikke var introduceret besluttede hun sig for at snige sig ind i sin forklædning som tjenestepige. Planen slog fejl, og hun blev fanget og udnyttet af 10 af baronens soldater i fangehullet.

Det lykkedes Sally at slippe fri efter en hård nat, og hun sneg sig tilbage til kroen og besluttede sig for at holde episoden for sig selv.

Hos Generalismo sneg vi os ind og læste følgende:

Har et gældsdokument fra Kandor Keep. Kandor skylder 55.000,- GP der er blevet udsat.

Dokument: De fire mål vil blive elimineret som aftalt inden for en uge og hvis anden halvdel af betaling ikke forfalder vil Kandors gæld blive fordoblet.

Signeret af Gunarg og Generalisimo

Teksten betyder at der er blevet betalt initialt for en opgave som Gnisten skal udføre. Anden betaling er der et par måneder at løbe på.

Vi befriede desuden Bën Yrgh for de juveler der blev brugt som initial betaling, der ligner baroniets kron juveler ,for at få det til at se ud som et simpelt tyveri.

Snigmorderere

Vi mødte Gunarg på vej tilbage fra Generalismo Ben Yrg.

Vi var netop blevet færdig med at nedkæmpe en flok snigmordere der havde myrdet Sally imens hun var magisk fastholdt.

Jeg bandt 3 af snigmorderne til min tjeneste og de fortalte at de tidligere tilhørte "Black Feathers", en elite enhed under Gnisten. De var blevet hyret til at slå Sally, Asunari, Nikali og mig selv ihjel.

Vi kunne på dette tidspunkt ikke helt finde ud af hvem der er bagmand, og hvad formålet med at slå os ihjel skulle være. Vi havde en mistanke om at Grev Swanblade stod bag,men det kunne lige så godt være Gulagh der bare var magtbegærlig.

Gulag hævder at han har hjulpet baroniet med at sikre lejesoldater.

Baronens forbandelse

Kandor Keep - Hemmelige Gange.png

Gunnarg hævder gentagne gange at hans bror opfører sig mærkeligt. Det har han gjort lige siden han mødte Susanne Freiman efter en turnering af Iliot der stadig bor stadig på slottet.

Jeg fik på dette tidspunkt en mistanke om at Susanna var varulv og havde smittet baronen.

Af beviser for at Baronen skulle være varulv var at Baronen blev fundet en morgen med laset tøj, og blod over det hele af Gunarg der holdt det for sig selv. Baronen har været under kyndig behandling af en præst der er betroet af familien, men præsten havde ikke fundet noget eller haft nogen succes.

Vi besluttede på dette tidspunkt at det ville være bedre for vores lensherre og for os selv at dække flere muligheder, og da Baronen modtog en foruroligende besked fra Grimword dannede jeg en hastig alliance med Gunnarg. På et efterfølgende rådsmøde hvor Baron forlod mødet stærkt oprevet vik jeg rådet til at beslutte at indsætte Gunarg som hersker ... bare til Baronen var rask igen.

Vi ville have overvåget Baronen om natten, men han forsvandt med Susanna allerede inden for en time.

Samme aften beskyttede Asunari Gunarg mod et angreb af en vareulv. Vi fulgte ulven (og dens floks) spor næste morgen til en hule hvor sporet forsvandt.


Ulvehulen.png

Ulve.jpg

Da vi ikke kunne følge sporet tilbage fandt vi i stedet flokken varulvene havde fulgtes med, og ventede et træ på at det skulle blive aften i håbet om at varulvene ville slutte sig til dem. Om aftenen vågnede ulvene op og begyndt at kredse omkring det træ vi sad i.

Netop som vi besluttede os til at charme med magi ulvene blev de kald væk af et dybere brøl. Vi fulgte efter og fandt os omringet i en lavning.

Vi fik hurtigt nedkæmpet ulvene og den ene af varulvene der viste sig at være baronene. Den anden varulv bragte vi tilbage med en teleport til borgen hvor det viste sig at være Baronens kæreste der dog påstod at hedde Frost og være Grevens niece, Under pres indrømmede hun at være en varulv og forvandlede sig og angreb os. Hun modstog min magi, men ASunari fik et par gode hug ind før han blev væltet omkuld. På gulvet fik han hurtigt vendt sig og kastet sit sværd i varulven der døde.

Alcippe forsvinder

Black Thorn Stronghold.png
Efter vores episode med varulven modtog vi bud om at Dragen Alcippe var forsvundet. Ilyana og Annabell mente at dragen skulle findes ved Black Thorn Stronghold, og en rejse igennem skyggerne bragte os til stedet.

Asunari valgte at blive tilbage da han havde en middags aftale med Yliessa Swanblade. I løbet af natten fandt vi en gruppe eventyrer der havde gemt sig på en afsats. Vi kunne ikke blive helt kloge på hvad de var ude på, da vi i dække af usynlighed prøvede at udspionere dem, men de havde en bevidstløs gråskægget og gråhåret mand liggende på en båre.

Vi fandt ud af at partyets medlemmer gik under navnene: Bragger, Weegorn, Rock. Dertil kom en ukendt kvinde der senere viste sig at være præst.

Næste dag fandt vi dragen, der overaskende nok gik til angreb på Annabell.

Vi fik jaget partyet på flugt.

Det viste sig at Alcippe var blevet overtaget med en magic jar spell, og vi fik troldmanden jaget ud, hvorefter jeg destruerede hans jar.

Det fjendtlige partyet nåede desværre at stikke af, og det eneste spor vi fik af dem, var deres rygsække og jeg fik aflæst troldmandens signatur. (Var troldmandens navn Bragger.)

Alcippes genkomst

Det viste sig at Alcippe var blevet kidnappet af et ondt party der sættes i forbindelse med Baltorp af Baltorp Peak Banking.

Videre

Problemer hjemme med sabotage og fjendtlige aktioner:

 • Sabotage og problemer i flere områder.
 • Forgiftning af prominient gæst.
 • Fremmede agenter der blev nedkæmpet i deres lejede hus. Maria endte Astralt.
 • Våbensmuglere.
 • Rygter om skygger drage
 • Elektrisk vandvæsen
150313 Seglet og Viften.ddia.png