Hector Fren

Fra AugaWiki
(Omdirigeret fra Hector)
Skift til: Navigation, Søgning

Far var swordsman træner ved hoffet i Kingstown

Han var i sin ungdom med til den store turnering som assisterende træner på et tidspunkt hvor Elver folket sendte repræsentanter til den store turnering. En elverprins blev forsøgt myrdet af forbipasserende sort-elvere - reddet af min far som mistede venstre hånd i kampen, ved at blive snittet af et forgiftet blad - huggede resolut hånden af.

Elverne tog sig af ham som tak og i løbet af mange år lærte han nogle af deres teknikker med long sword - han er en af de få, ikke elvere, der kan få bladet til at synge klart og tydeligt i kamp. Som anerkendelse af hans evner bærer han en brølende panther som tatovering på venstre underarm.

Vel tilbage i Kingstown fungerer han stadig som instruktør ved hoffets kampskole og har et lille hus, hvor han bor med sin kone og tre børn, heraf én søn Hector. Hjemme hos familien Fren bruges aftener til at fortælle historier fra Verden og generelt at danne børnene, hvilket har givet dem en stor viden om mange forskellige ting, herunder kulturer og etiquette.

Hector og Richard

Hector og hans nære ven Richard Swallow er vokset op i og omkring kampskolen og har her taget godt ved lære af hvad de har set og den grundlæggende undervisning de har modtaget fra blandt andre Hectors far. En af de ting som Hector har taget til sig fra sin fader er, at hurtighed er en vigtig faktor i kamp og det mest grundlæggende princip er at undgå at blive ramt overhovedet. Dette gør at Hector ikke har indset værdien af at bære tunge rustninger og selv foretrækker at benytte let rustning primært i form af chain.

Hector har hjemmefra aldrig lært, endsige tænkt på, at kæmpe med andre våben end et longsword i højre hånd. Det har hans fader altid gjort(grundet hans skadede venstre arm) - ligeledes har skjold aldrig rigtigt figureret i undervisningen.

Hectors største ønske er at blive ligeså dygtig og elegant med sværdet som sin fader, hvilket, sammen med andre årsager, har fået ham til i en tidlig alder at drage på færd med Richard for at opsøge erfaring og med tiden en dygtig læremester som kan træne ham videre i sværdkampens kunst.

Faderen mener at diciplinering kun kan komme gennem erfaring og ønsker helst at den potentielt smertefulde og konfliktskabende diciplinering og dannelse ikke skal komme de to imellem.

Faderens forbindelse til Elverfolk har altid været tydelig(men uforklaret for Hector), hvilket gør at Hector kender til og føler sig knyttet til Elverkultur i en sådan grad at han kan håndtere en del af deres sprog hjemmefra.

Hector er efterhånden blevet 20 år og er selv en kompetent kriger, i hvert fald med et longsword. Han fremtræder som en stor mand med en højde nær de to meter godt og vel et helt hoved højere end sin fader. Håret er mørkt blond. Øjnene er rent grå efter faderens, hvilket får ham til at se køligt beregnende ud. Hector har reflekser som en kat og har på trods af sin størrelse en evne til at bevæge sig meget hurtigt.

Hectors levned og død

Hector drog vidt omkring sammen med Richard og kom på sporet af en stor sag som involverede noget der hedder Linglot. Det var dog ikke denne sag der blev hans endeligt. Hectors selvsikkerhed blev for stor og en kamp mellem ham og fire præster og deres monster blev for meget for ham.