Cyberware

Fra AugaWiki
Skift til: Navigation, Søgning


Listen over cyberware findes på google docs [1]

Effekten af Cyberware

Cyberware kan forbedre individdet på mange måder. Man kan forbedre kropens præstationsevne, integrere til computer- og reguleringssystemer samt give direkte adgang til evner der aldrig er lært af personen selv.

Der er dog negative sider ved installation af cyberware.

Det har vist sig at evnen til at modstå magiske især mentale påvirkninger svækkes ved installation af cyberware. Dette betyder at en spiller der installerer cyberware får -1 til magical defense adjustment (som fra willpower) for hvert Cyber point (runder op) der installeres. Desuden er der yderligere -1 til alle savingthrow mod magiske angreb (spells, magical breath, desintegrate etc.) for hver 3 cyber point (rundet op).

Cyberware har også vist sig at svække empatiske og synmpatiske evner. Således vil der være en leadership modifyer på -1 for hver 2 cyber points (rundet op)

Udover den åndelige svækkelse er der en grænse for hvor meget den enkelte krop kan klare, og hver cyber point ud over en spillers level eller HD giver således -1 Health.

Cyberware kvalitet

Cyberware kommer i varierende grader af kvalitet. Jo højere kvaliteten af ​​cyberware, jo mindre effekt har det på kroppen. (eller med andre ord, bedre kvalitet cyberware reducerer Cyberpoints omkostningerne ved et givent stykke cyberware). Bedre kvalitet Cyberware koster desværre væsentligt mere at købe.

  • Basic Cyberware - Cyberware til massemarkedet. Billigt, let at installere.
  • Alphaware - Højere kvalitet Cyberware. High-end massemarkedet produkter.
  • Betaware - Skræddersyet Cyberware. Dyrt. Meget mindreindvirkning på kroppen end med Basicware.
  • Deltaware - højeste kvalitet Cyberware. Supertilpassset konstruktion helt fra bunden, vanskelig installation. Den dyreste men på alle andre punkter bedste type der findes.
  • Brugt Cyberware - Cyberware der er fjernet fra en tidligere bruge. Kan være meget billigt men er sværere at få til at fungere med en ny vært.
Cyberware kvalitet
Kvalitet Cyberpoints Pris
Standard 100% 100%
Alpha 80% x3
Beta 60% x7
Delta 50% x10
Brugt 125% -

Store aktører

Yamatetsu

Yamatetsu er langt førende inden for kybernetik og tilbyder produkter inden for alle kategorier. De har adgang til alle kvaliteter af cyberware og deres CrashCart datterselskab tilbyder klinikker, der udfører implantationer.

Sekundære

Cross Applied Technologies - CATCo fokuserer på headware. De har adgang til alle kvaliteter af cyberware, men anvender nogle gange andre selskabers OEM produkter.

Renraku

Mest fokus på headware og Matrix forskning. Deres datterselskab Iris Firmware skaber mikroelektronik til cyberlimbs til cybereyes. De gør meget lidt implantation arbejde.

Shiawase

Shiawase datterselskab, Shiawase Biotech, er en hel division dedikeret til cybertechnology og dets søster industri, bioteknologi og nanoteknologi. Mange betragter dem de første udviklere af Delta-grade cyberware. Deres produktion arm kun producerer high-end produkter, og de ejer et par eksklusive private klinikker for implantation.

Andre

DocWagon

DocWagon er nummer et selskab i verden til implantering og reparation cyberware, typisk beskæftiger sig med standard og alpha kvalitet cyberware.

Novatech

Som Fuchi, hævdede de øverste kybernetiske stedet, men Novatech har taget et stort hit til sin forskning og udvikling for at holde sig i live, og dermed selskabet kun fokuserer på matrixware og cyberdecks. Men de ejer en deltaware produktion, forskning og implantere klinik.

Saeder-Krupp

SK dækker alle aspekter af cyberware, men halter bagefter de øvrige selskaber i form af produktion og forskning. De er nummer et producent af skill-tråde og kablede reflekser.

Wuxing

Wuxing interesse i cybertechnology feltet er markant igennem investeringer i cyber- og biotekselskaber.